Έχοντας φοιτήσει στην καλύτερη και πιο εξειδικευμένη σχολή αργυροχρυσοχοΐας στην Ελλάδα, τη σχολή «Mokume Studio», ο Λευτέρης Μπουζάκης πειραματίζεται συνεχώς, παρακολουθώντας σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό με στόχο την ειδίκευση στο χρυσό.

Με εφόδιο την ικανότητα στη σχεδίαση και τη δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που πλέον διαθέτει, ξεκινούν οι πρώτες προσωπικές συνεργασίες με Έλληνες και ξένους πελάτες με σκοπό την δημιουργία μοναδικών κοσμημάτων.

Το 2006 ξεκινά το δικό του εργαστήρι και από τότε, με συνεχείς επιμορφώσεις και πειραματισμούς με διαφορετικά υλικά, εκφράζεται μέσα από πρωτότυπες δημιουργίες που φέρουν το ιδιαίτερο προσωπικό του στυλ.

Με δημιουργικότητα και μεράκι, τον Δεκέμβριο του 2017, ο Λευτέρης Μπουζάκης και η Βούλα Μαθιουδάκη, εγκαινιάζουν ένα νέο και καλαίσθητο κατάστημα στο κέντρο των Χανίων, στην οδό Κυδωνίας 60.

Από τότε μέχρι και σήμερα, συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα με τις μοναδικές τους δημιουργίες! Θα το διαπιστώσετε και εσείς με μια επίσκεψη.

Angle up